Referencer

Klinik for muskel- og ledsmerter

 

“Senetensbehandling og S-forms træning har vist sig at have positiv effekt, når det gælder smertelindring og behandling af smerter i bevægeapparatet. Derfor henviser jeg løbende klienter til Christina Blomstrøms klinik.”

 

Overlæge Frederik Busch, Rygcenter Syddanmark

 

Patient med fibromyalgi

 

Jeg er en kvinde på 52 år, som har haft problemer med muskel- og ledsmerter de sidste 15 år – formentlig pg.a. hybermobile led. Smerterne har tillige medført træthedssymptomer.

 

Jeg blev anbefalet senetensbehandling af en læge for ca. ti år siden og har været patient hos Christina Blomstrøm de sidste seks år. Jeg har stor glæde af behandlingerne. Mine muskler bliver afspændte, og jeg får mere energi.

Jeg kan kun give Christina mine allerbedste anbefalinger. Hun er yderst kompetent og meget sødt og empatisk menneske .

- Charlotte Jeppesen, Middelfart.

 

 

Patient med piskesmæld

 

I 2008 var jeg ude for et biluheld, hvor jeg blev påkørt bagfra. Jeg fik efterfølgende diagnosen piskesmæld og måtte dagligt indtage smertestillende piller pg.a. stærke smerter. Jeg begyndte i behandling hos en fysioterapeut og oplevede herefter perioder, hvor jeg blev mere eller mindre smertefri. I disse perioder fik jeg kun forebyggende behandlinger. Når smerterne igen tog til, intensiverede fysioterapeuten behandlingerne og jeg øgede indtaget af smertestillende.

I 2011 blev min bil igen påkørt bagfra, og det forværrede mit piskesmæld meget. Jeg fortsatte hos fysioterapeuten, men behandlingerne havde ikke længere den ønskede effekt. Som månederne gik, blev mine smerter værre og værre, og fysioterapeuten vidste til sidst ikke, hvad hun skulle gøre. Derfor forsøgte jeg mig med en kiropraktor – desværre uden virkning. Heldigvis kom jeg til vurdering hos en rygspecialist, via min forsikring, som nævnte senetensbehandling som en mulighed.

 

Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk over for senetensbehandling, og der gik måneder, før jeg fik taget kontakt til Christina Blomstrøm. Første gang jeg mødte Christina var min livskvalitet meget dårlig. Mit humør var påvirket af daglige smerter, og jeg havde problemer med at sove. Men allerede efter få behandlinger, mærkede jeg en synlig forskel. Smerterne aftog, og jeg havde dage, hvor jeg var helt fri for smerter. Jeg kunne pludselig foretage mig ting i hverdagen, som jeg ikke havde været i stand til at klare i lang tid. Det var en kæmpe gave at få!

 

I dag tager jeg ingen smertestillende piller. Jeg bliver behandlet af Christina med jævne mellemrum og laver derudover nogle træningsøvelser hjemme, som hun har anbefalet. I sommers kørte vi hele vejen til Italien, og det gik over al forventning. Behandlingerne har givet mig et dejligt normalt liv igen, simpelthen.

- Pia Schelde, Middelfart.

 

Christina Blomstrøm

Klinikken tilbyder i øjeblikket udelukkende sundshedsvejledning.

DIT LIV.

DET HANDLER OM BALANCE.

 

Vil du vide om du er i balance eller i farezonen, så kontakt mig.

 

Klinik for muskel- og ledsmerter

v/Christina Blomstrøm

Drosselvej 18

5500 Middelfart

 

Tlf. 2295 0472

 

smertefrihed@gmail.com