S-formstræning

Klinik for muskel- og ledsmerter

 

“Senetensbehandling og S-forms træning har vist sig at have positiv effekt, når det gælder smertelindring og behandling af smerter i bevægeapparatet. Derfor henviser jeg løbende klienter til Christina Blomstrøms klinik.”

 

Overlæge Frederik Busch, Rygcenter Syddanmark

 

Ergonomisk vejledning og holdningkorrektion

 

Din krop skal kunne bevæges med velvære og fornøjelse. Det betyder at musklerne skal være fri for inflammationer (skader) og ødemer (væskeansamlinger). Når dine muskler er smidige og i deres naturlige tilstand, danner de et bærende panser omkring knogler og led. Det betyder, at leddene har mulighed for optimal ernæring, og at slid på ledflader og discusskiver minimeres. Senetensbehandling er en effektiv metode til at opnå denne tilstand!

 

Smerter og muskelspændinger opstår ofte på grund af fejlbelastning og/eller overbelastning af knogler og ledflader. Musklerne skal bære bevægeapparatet, så knogler og ledflader belastes mindst muligt. Derfor tilbyder jeg også rådgivning i korrekte bevægelses- og arbejdsstillinger, som kan forebygge nye skader. Jeg rådgiver ud fra principperne om, at ryggen skal bevare eller genskabe sin naturlige S-form. Dermed får nervesystemet optimale vilkår til at forsyne hele bevægeapparatet og nerveafklemninger reduceres eller fjernes.

 

Jeg udarbejder ligeledes et individuelt træningsprogram med aktive udspændingsøvelser, som nemt kan integreres i din hverdag. Træningen tilpasses naturligvis din fysiske formåen og tager bl.a. udgangspunkt i den såkaldte S-forms træning, som er en skånsom træningsmetode. Træningen er med til at styrke ryggens naturlige krumninger (førnævnte S-form) og dine holdningsbærende muskler. Derudover virker øvelserne ledaflastende og giver smidighed til stive og forkortede muskler. Træning af bækkenbund, mave og vejrtrækning er også en del af programmet, da det fremmer din generelle helbredstilstand.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker yderligere information om individuel træning og ergonomisk vejledning.

 

Christina Blomstrøm

Klinikken tilbyder i øjeblikket udelukkende sundshedsvejledning.

DIT LIV.

DET HANDLER OM BALANCE.

 

Vil du vide om du er i balance eller i farezonen, så kontakt mig.

 

Klinik for muskel- og ledsmerter

v/Christina Blomstrøm

Drosselvej 18

5500 Middelfart

 

Tlf. 2295 0472

 

smertefrihed@gmail.com