Senetensbehandling

Klinik for muskel- og ledsmerter

 

“Senetensbehandling og S-forms træning har vist sig at have positiv effekt, når det gælder smertelindring og behandling af smerter i bevægeapparatet. Derfor henviser jeg løbende klienter til Christina Blomstrøms klinik.”

 

Overlæge Frederik Busch, Rygcenter Syddanmark

 

Hvordan foregår behandlingen?

 

Første gang du besøger min klinik, starter vi ud med en udredningssamtale, hvor jeg får kortlagt dine symptomer og evt. lidelser i bevægelsesapparatet. Herefter indledes selve behandlingen, som er en kombination af strøg på musklerne og tryk på de små senetene, som sidder i overgangen mellem muskel- og senevæv.

 

Behandlingen starter ved benene og fortsætter herefter til hofter, ryg, arme og skuldre. For at du kan få fuld effekt af behandlingen, vil jeg typisk bede dig om at yde modstand undervejs i form af pres. Jeg vil ligeledes instruere dig i korrekt vejrtrækning, da åndedrættet har stor betydning for iltningen af dine muskler – herunder din optagelse af næringsstoffer og udskillelsen af affaldsstoffer. Til sidst afspænder jeg dine nakke- og ansigtsmuskler.

 

I tilfælde af graviditet anvender jeg en specialdesignet pude, som sikrer dig behagelig lejring og effektiv behandling.

Ud over senetensbehandling tilbyder jeg også ergonomisk vejledning og individuelle træningsforløb. Læs mere her (link til ergonomisk vejledning og holdningskorrektion)

 

Christina Blomstrøm

Klinikken tilbyder i øjeblikket udelukkende sundshedsvejledning.

DIT LIV.

DET HANDLER OM BALANCE.

 

Vil du vide om du er i balance eller i farezonen, så kontakt mig.

 

Klinik for muskel- og ledsmerter

v/Christina Blomstrøm

Drosselvej 18

5500 Middelfart

 

Tlf. 2295 0472

 

smertefrihed@gmail.com